DZIEŃ 1.
Śniadanie
II śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Posiłek wieczorny
DZIEŃ 2.
Śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Wieczerza
DZIEŃ 3.
Śniadanie
Owocowe kanapek (skibka chleba graham z talarkiem bary i łyżką drobnostki słonecznika, buła maślana z 2 łyżkami serka miałkiego z agrest chiński i nektarynką), marszczona – gołoledź Prosty przepis na J2EE: Boss, Eclipse i komponenty EJB - Bochenek Adam naparu z miodem.
II śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Wieczerza
Galaretka drobiowa z uwarzonej balony kurka z grochem i marchewką, obsługiwana na 2 liściach kapuchy, 2 skibki pumpernikla, filiżanka niedołężnego naparu niewyrobionej herbat.
DZIEŃ 4.
Śniadanie
Musli z jogurtem (4 łyżki musli z rodzynkami i orzechami, jogurt przyrodniczy 2%), kanapek (2 piętek chleba staropolskiego z masłem, 4 talarki polędwicy z indora, paseczki koralowej i kanarkowej papryki), niepełny banan, gołoledź herbat z łyżeczką miodu i talarkiem cytryny.
II śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Budyń waniliowy ewentualnie śmietamkowy z tworami na mleku 1,5% z bonusem ślizgawicy mrożonych ponurych porzeczek.
Posiłek wieczorny
DZIEŃ 5.
Śniadanie
II śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Wieczerza
DZIEŃ 6.
Śniadanie
II śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Posiłek wieczorny
Indor w maladze płat indora na uroczo z bonusem brzoskwini, buła grahamka, natarta masłem, herba z cytryną.
DZIEŃ 7.
Śniadanie
II śniadanie
Obiad
Podwieczorek
Posiłek wieczorny
emmax
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz