sobota, 12 stycznia 2013

Kuchnia polska 400 njalepszych przepisów - Ewa Aszkiewicz i inni

Kuchnia polska 400 njalepszych przepisów - Ewa Aszkiewicz i inni

oficyna: Olimp Publikatory ISBN: 978-83-61513-69-8 liczba stron: 340 część: 16 x 24 cm obwoluta: miękka Sztuka kulinarna polska to publikacja na rzecz każdej pani domu.Przedstawiamy bogaty zbiór przepisów bazujących na tradycyjnej kuchni polskiej.Między polskich idei znajdują się statuty na przystawki, zup, wypiekanie (również z dziczyzn) natomiast na tak typowe dla naszej kuchni oddania z mąki i kasz. Dodatkowo wielki agenda konstytuują formuł na ryby. Nie zapomnieliśmy w podobny sposób o słodkich wypiekach, deserach oraz przetworach - konfiturach, przyprawach i nalewkach. Ku

Zobacz Kuchnia polska 400 njalepszych przepisów - Ewa Aszkiewicz i inni w TaniaKsiazka.pl

Kuchnia polska 400 njalepszych przepisów - Ewa Aszkiewicz i inni

Sztuka kulinarna własna Duża księga wypróbowanych rozkazów - Aszkiewicz Ewa

magazyn: Publicat ISBN: 83-245-0513-X liczba paginy: 448 rozmiary: 23,5 x 29 cm obwoluta: twarda WIELKA KSIĘGA SPRAWDZONYCH PRZEPISÓW owe sprawdzone kodeks tradycyjnej Dieta bez zbóż - Mercola Joseph, Levy Alison Rose i nowoczesnej kuchni własnej: Zakąsek (obojętne i ogniste) plus sosy Zupy (kremy, staropolskie, powszednie) Jarzyn (zasmażane, z wody, na ściśle) Dania główne Dieta wyśmienita na rzecz polskich oczu (mięsa, drób, ryby, bezmięsne) Ciasta, desery, napitki i przetwory W owej fenomenalnej WIELKIEJ KSIĘDZE PRZEPISÓW znajdziesz: * 500 rozkazów * 500 barwnych fotografii * praktyczne informacje: - wielkość trudności - liczebność części - trwanie przygotowania - kaloryczność potraw - koszt wykonania Doskonały podarunek nie właśnie dla wszystkiej Hetera Domu!

Sztuka kulinarna nasza Wielka księga przetestowanych przepisów - Ewa Aszkiewicz

wydawnictwo: Publicat ISBN: 83-245-1554-7 wolumen stron: 438 wymiary: Dieta przedwiosenna 23 x 29 cm oprawa: spartańska Rady kulinarne "chód po kroku"500 najlepszych wzorów500 kolorowych fotografiiKategoria przeszkody, liczba frakcji, pora upichcenia, kaloryczność, wartość zrealizowania Czytelny indeks potraw Ku

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz