wtorek, 9 października 2012

Dieta z wytworami jagodowymi

TRWA: 5 dni, aliści silna posługiwać się wskroś 2-3 tygodnie.
ODCHUDZA: aż do 1 kg w szwungu 5 dni.
MOŻNA JĄ POWTARZAĆ: parę rózgi aż do roku, najprzyzwoiciej latkiem, gdy przydatne są ożywcze wyniki.
POLECANA: na rzecz jednostki z tuszą i otyłością.
NIEWSKAZANA DLA: dzieci, narastającej młodzi, świniarek w brzemienności i karmiących.
WSKAZÓWKI DLA MĘŻCZYZN: ażeby doza kalorii istniała wystarczjąca na rzecz mężczyzny przywiera dwoiście podwyższyć intensywność części na II śniadania i podwieczorki.
SZCZEGÓLNIE BOGATA W: witaminy A, C i E, kwas elagowy, antocyjany, bromelinę, arbutynę, błonnik pożywny.
DZIENNA DAWKA KALORII: coś koło tego 1000.


Wyniki jagodowe są zwolennikami zdrowia i odchudznaia. Mają odrobinę kalorii, jakie w 100 g prezyntują się naprawdę:

agrest – 41 kcal czernic – 45 kcal maliny – 29 kcal porzeczki – 32 kcal poziomki – 33 kcal truskawki – 28 kcal.  

Pokaźna istnieje także uża kompozycja kosztownego błonnika żywnościowego, jaki na mozolnie zaniecha odczucie sytości.

 



 

PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS:


DZIEŃ 1.

ŚNIADANIE 300 kcal
Pajda chleba wieloziarnistego, 1/3 bryłki suchego twarogu, 2 łyżeczki dżemu malinowego niskosłodzonego, lodowica mleka 0,5%.

II ŚNIADANIE 90 kcal
Cocktail amlinowy z 1/2 ślizgawic malin zmiksowanych z 1/2 tyciego jogurtu zwykłego.

OBIAD 350 kcal
1 /4 siatek ryżu brunatnego (25 g - góra chudego), kogutek w sosie musztardowym z curry, znaczna działka mrożonej prostodusznej fasolki szparagowej (uwarzonej na mgle), 10 truskawek.

PODWIECZOREK 70 kcal
Po 1/2 gołoledzi porzeczek pustych, komunistycznych i ponurych.

KOLACJA 190 kcal
Omlet z truskawkami.


DZIEŃ 2.


ŚNIADANIE 300 kcal
Plasterek chleba żytniego, jajo na łagodnie, znaczny pomidor uprawny, twarożek z borówkami.

II ŚNIADANIE 85 kcal
Cocktail truskawkowy z 8 statystycznych truskawek zmiksowanych z 1/2 ślizgawic maślanki prawdziwej.

OBIAD 370 kcal
1/4 torby kasz gryczanej (25 g - góra chudej), 100 g fileta z balony indora (aż do upieczenia w folii z gównami prowansalskimi), sałatka ze szpinaku i pomidorów, kompot truskawkowo-porzeczkowy.

PODWIECZOREK 80 kcal
Lodowica jagody.

KOLACJA 170 kcal
80 g fileta z soli (aż do usmażenia na spiekoty teflonowej - bez dodatku smaru), sprężysta surówka z kas, rzodkiewek i ogórka, 1/2 szklanek czernicy.


DZIEŃ 3.

ŚNIADANIE 320 kcal
Pajda chleba razowego, makaron paprykowa, 1/2 ślizgawicy jagody.

II ŚNIADANIE 140 kcal
Cocktail porzeczkowo-malinowy z 1/3 gołoledzi porzeczek ciemnych i 1/3 malin, zmiksowanych z miniaturowym zapakowaniem jogurtu prawdziwego i łyżeczką miodu.

OBIAD 325 kcal
Soczewica kneblowana z papryką, Zakapowanie - niesamowity element surówka z pomidorów i kwaszonych ogórków, 1/2 szklanek jagody.

PODWIECZOREK 80 kcal
Ślizgawica poziomek.

KOLACJA 170 kcal
Mintaj opiekany z truskawkami, 1/6 kalafiora uwarzonego na mgle. 


DZIEŃ 4.


ŚNIADANIE 315 kcal 
Owocowa radość.

II ŚNIADANIE 100 kcal
Talarek pieczywa kruchego, 50 g wiotkiego twarogu, pomidor uprawny, listowie kapusty, 3 rzodkiewki, 10 biegłości agrestu.

OBIAD 325 kcal
1/4 torb ryżu gwałtownego (25 g - multum chudego), indor z brzoskwinią, sałatka z oliwkami i papryką.

PODWIECZOREK 110 kcal
Ciśnienie zamrożony z rezultatów leśnych.

KOLACJA 200 kcal
150 g fileta z soli (aż do przyrządzenia z bonusem wyłonionych marynat na grillu czy też w folii w piecu), surówka marchewkowa, 1/2 szklanek koralowych porzeczek.

 

DZIEŃ 5.

ŚNIADANIE 280 kcal
Pajda chleba graham z talarkiem polędwicy drobiowej i 1/2 typowej papryki koralowej, jogurt z borówkami szykowany ze jogurtu oczywistego połączonego z 1/2 lodowicy borówki jankeskiej.

II ŚNIADANIE 85 kcal
Cocktail poziomkowy przyrządzany ze ślizgawicy poziomek zmiksowanej z 1/2  zapakowania jogurtu samorzutnego.

OBIAD 350 kcal
Pasta z serem i truskawkami.

PODWIECZOREK 80 kcal
Lodowica agrestu.

KOLACJA 230 kcal
Indor w sosie porzeczekowym, surówka z cykorii.

 

 

(maja)


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz